Sci-fi könyvek, filmek, novellák
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Főmenü
     
Könyvek
     
Filmek
     
Linkek

Fantázia Birodalma FRPG

KataraFanSite

Be3n Thinking

     
Blog, hírek

Top 10 kedvenc szereplő, 8. helyezett

2015.01.13. 21:32, ValentineWiggin

A Top 10 lista nyolcadik helyére a Lakott sziget c. orosz sci-fi főhőse kerül, ami köztudottan az egyik kedvencem. Szóval a mai fő téma: Makszim Kammerer.

Top 10 kedvenc szereplő, 9. helyezett

2015.01.12. 13:27, ValentineWiggin

Folytatódik a Top 10 lista, ezúttal a kilencedik helyezett kerül terítékre. A tegnapi súgásból a sorozat ismerői már gyanakodhattak, sajnos, a kilencedik helyezett kép nélkül kerül ki, mivel a sorozatból még nem készült film. Tehát, Marina és Szergej Gyacsenko Metamorfózis sorozatának harmadik részének, az Andrej és Föld zarándokainak egyik szereplőjéről van szó: Timor-Alk.

Végleges költözés és Top 10. kedvenc szereplő 10. helyezett

2015.01.11. 16:25, ValentineWiggin

A mai napon megszűnt a todaywiggin.mlap.hu-n elérhető weboldalam, és végleg átköltöztem erre a címre, innentől itt lesznek elérhetőek a további kritikák, vélemények. Néhány apró hibán még dolgozom, mint például a chatben adódó problémák, remélem, hamar rendbejönnek.

A költözéssel együtt elindult az első projektem az oldalon, ami tíz napig fog tartani: Ez pedig a Top 10. kedvenc sci-fi szereplő! Visszafelé haladva a tizedik helyezettől könyvek, sorozatok és filmek szereplőiből vegyesen válogatva érkeznek a helyezettek, elemzéssel, ha van film a könyvből, vagy maga a szereplő is filmből, vagy sorozatból való, akkor képekkel, és egy egy találó idézettel. Várom a véleményeket minden elemzés alatt a kommentekben, mi a vélemény a karakterről, jó-e az elemzés, az idézetválasztás, lehet kibeszélni.

Akkor jöjjön a tizedik helyezett, a Stargate c. sci-fi sorozat egyik főszereplője: Jack O'Neill

Képtalálat a következőre: „jack o'neill”

Költözködés, elindul az oldal

2015.01.09. 17:40, ValentineWiggin

Mivel az előző weblapszerkesztő oldal szolgáltatásai nem bizonyultak elégnek, elkezdtem a költözködést. Remélhetőleg minél hamarabb átkerül minden bejegyzés, és ezt követően már teljes mértékben ezen az oldalon fogok dolgozni.

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
     

Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról