Sci-fi könyvek, filmek, novellák
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Főmenü
     
Könyvek
     
Filmek
     
Linkek

Fantázia Birodalma FRPG

KataraFanSite

Be3n Thinking

     
Az oldalról

Üdv mindenkinek az oldalon!

Én Valentine Wiggin vagyok, a Today Wiggin szerkesztője és írója... igaz, eredetileg nem ezt szántam blogcímnek, de számtalan projekt után szépen rajta ragadt, szóval tulajdonképpen én is megszerettem mostanra. Kedves frissen idetévedt olvasókhoz szól főként ez a rövid írás.

A Today Wiggin pontos indulásáról fogalmam sincs: ennek oka, hogy az eredeti oldal, ahol elkezdtem dolgozni, immár évek óta nem létezik. Ezt a mindenkilapjával szerkesztettem, én sem értettem még szinte semmit a weblapokhoz, és a szerkesztő lehetőségei is korlátozottak voltak, kevésnek találtam a tárhelyet, így bosszankodva, de új cím kellett a blogomnak, így találtam rá a gportalra. 2015.01.09-én írtam az első bejegyzést ezen az oldalon, úgyhogy mondhatjuk, ezt tekintem a blog "születésnapjának".

A célom kezdetben pusztán annyi volt, hogy kicsit írogathassak az olvasmányaimról, filmes élményeimről, első sorban a sci-fi műfajban, megosszam róluk a gondolataimat... ez eredményezett pár kevéssé minőségi bejegyzést, ezeket azóta többször átdolgoztam, így ma már azt hiszem, büszkén állíthatom, rövidebb bejegyzések akadnak ugyan az oldalon, régiek is, de a kezdeti szakasz elég vállalhatatlan darabjaitól megszabadultam. Elkezdtem nyitni több új felület és műfaj felé, játékokat játszottam, animéket néztem, komolyabb kritikákat, elemzéseket írtam, elkezdtem műfordítani. Ezt jelenleg is csinálom, főként angolról magyarra, de az egyik színdarab fordítási projektem, a Live Spectacle Naruto esetében nem volt teljes angol feliratom, így nagyjából egy órányi anyagot a saját kezdetleges japántudásom, az anime és a szótárak alapján fordítottam le eredeti nyelvről. Ezen kívül saját novellák, fanfictionök is feltűnnek az oldalon, így a Today Wiggin jelenleg elég sok lábon áll, egyedül a kezdeti témája maradt meg: sci-fi, és mostohagyerekként a fantasy.

Más oldalakon is tevékenykedek/megtalálható vagyok a blogomon kívül, talán a legfontosabb a moly-snitt-gremlin hármas. Ezeken Valentine_Wiggin néven könnyen megtaláltok, de a bejegyzés végén leírom a linkeket is. Ezeken az oldalakon privát üzenetben is elérhető vagyok (szívesen fogadom akár a javaslatokat, miről írjak, mit írjak, látogatói kérésekre legtöbbször hamar reagálok, láthatjátok, több hasonló bejegyzésem is volt már), de itt vezetem hogy mit olvasok, mit nézek, mivel játszom éppen, így elég jól előrejelzik, mit láthattok legközelebb, amikor pedig bejegyzés van, az ottani figyelők is hamarabb értesülnek róla.

Ezen kívül fontos megemlítenem a KataraFanSite-ot, mivel itt írtam első komolyabb lélegzetvételű elemzéseimet. Ezek a Today Wigginen nem találhatók meg, viszont ha el akarjátok olvasni őket nyugodtan vegyétek igénybe ezt a linkgyűjteményt. Az avatar univerzumában összesen négy elemzést írtam, az Aang és a Korra legendája karakterelemzéseit, illetve az utóbbi Szellemek könyvének, és az előbbi teljes sorozatnak a szimbolikájáról szóló elemzést:

1. Avatar: Aang legendája karakterelemzés

2. Avatar: Korra legendája karakterelemzés

3. Avatar: Korra legendája, Szellemek elemzés

4. Avatar: Aang legendája, filozófia és szimbólumok elemzés

Ide már ritkábban járok fel a sorozat véget érte óta, de chatfalon, kommentekben néha még rám lehet bukkanni: a nicknevem Korra.

2016. június 5-e óta vagyok társoldala a Fantázia Birodalma FRPG-nek. Itt is adminkodom (Aria néven bukkanhattok rám), és játszom is, tényleg remek kis oldal, kellemes közösséggel, így mindenkinek bátran ajánlom a meglátogatását. A linkekben elérhetitek, magára az oldalra regisztrálva pedig bárki szívesen nyújt eligazítást. Nagyon amatőr szinten ismerkedem a videóvágás rejtelmeivel is, így van egy youtube csatornám, amin főként AMV-ket láthattok, de MMV-k és Multifandom videók is akadnak. Néha egy-egy poszthoz is kapcsolom az ilyen munkáimat. Erősen halasztódik, de még mindig tervben van egy vlogbejegyzés, ami nem nyomná agyon az írott blogot, de egy szórakoztatóbb, közvetlenebb stílust hozna be.

Youtube csatornám: LINK

Indavideós profilom: LINK

Wattpados profilom (fanfiction-ök): LINK

Molyos profilom: LINK

Snittes profilom: LINK

Gremlines profilom: LINK

Az oldalon szívesen látok mindenkit, legyen sci-fi rajongó, vagy csak a műfajjal ismerkedő, vezesse ide akár csak az egyik bejegyzés, és legyen bármilyen életkorú, egyedül annyit kérek, hogy a szabályzatot mindenki szigorúan tartsa be, különösen a lopásra vonatkozó részt. Sokat dolgozom a feltöltött tartalmakkal, és nem akarom máshol, más névvel meglátni őket. Mindenkinek kellemes böngészést kívánok, remélem, örömötöket lelitek ennek a blognak az olvasásában:

Valentine Wiggin

     

Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról